Tilbage til forsiden

Læs mere

 

 

 

 

Læs om resultaterne

Projektets afsluttende rapport er d. 3.maj udkommet i bogform på Akademisk Forlag med titlen ”En helt anden hjælp. Recovery i bruger- og pårørendeperspektiv.” Forfatter er projektleder Pernille Jensen. Rapporten kan købes i boghandlen og lånes på biblioteket. Er du medlem af LAP eller BEDRE PSYKIATRI kan du bestille bogen med rabat, ellers koster den 229 kr.

Lise Jul Pedersen, Mediehuset, har med udgangspunkt i projektet produceret 5 kortfilm, som foreligger på dvd og kan købes samlet for 130 kr. + forsendelse. De 5 film beskæftiger sig med netværket, håb og mening, egen indsats, arbejde og økonomi samt behandlingssystemet.

Du bestiller filmen hos BEDRE PSYKIATRI og LAP.

De 15 forslag til en bedre hjælp er udkommet som pjece og kan gratis rekvireres fra BEDRE PSYKIATRI og LAP.  Du kan også læse dem som word-fil her.

Læs om delresultaterne

Du kan hente rapporterne "En helt anden hjælp" og "Fra informant til undersøger" som samler erfaringerne fra projekt Recovery-orienterings første år.

Hvis du hellere vil have rapporterne i trykt form, kan de bestilles her. De koster 75,- kroner samlet plus forsendelse. Husk at skrive navn og adresse!

Hent rapporterne i pdf-format her. Filen fylder 15 megabyte.

Hent rapporterne i word-format her. Filen fylder 1 megabyte.

Flere tekster

Her er en samling af rapporter, artikler og andre tekster om recovery og om projektet. Vær opmærksom på, at nogle af artiklerne ligger på andre hjemmesider.

 

Rapport om recovery, af Pernille Jensen, udgivet af Videnscenter for Socialpsykiatri, 2002

 

Recovery: Svaret skal komme fra dig selv, af Lise Jul Pedersen, LAP, 2003

 

Temanummer af Socialpsykiatri om Recovery 2/2002  

 

At finde sin vej, interview i Socialpsykiatri med Johan  Strauss

 

Oven på igen, artikel i Socialpsykiatri af Alain Topor

 

At overveje rehabilitering på ny: Frihed. Tale af Patricia Deegan.